Phone: +30 2644022605 | Mob: +30 6944913337 | E-mail: oinos.petrinohorio@yahoo.com | Facebook Youtube 

Διεθνής διάκριση Οινοποιίας Παπαθανασόπουλου

Related Articles

Η Οινοποιία Παπαθανασόπουλου με έδρα το Πετροχώρι Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, με πολλή χαρά ανακοινώνει ότι το προϊόν της «Πέτρινο Χωριό», εμφιαλωμένος οίνος λευκός, ξηρός, ποικιλιών Μαλαγουζιάς με Sauvignon Blanc, εσοδείας 2023, συμμετείχε στον Διεθνή διαγωνισμό «CONCOURS INTERNATIONAL DE LYON» της Γαλλίας και τιμήθηκε με τις εξής διακρίσεις:
-Χρυσό μετάλλιο
-Τρόπαιο ως το καλύτερο κρασί από την Ελλάδα στον διαγωνισμό
-Διάκριση ως το καλύτερο δείγμα που εξέτασε η κριτική του επιτροπή

Ο ετήσιος, διεθνής διαγωνισμός της Lyon είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος για την εγγύηση της ποιότητας, καθώς ακολουθεί αυστηρούς κανόνες στην οργάνωση και τις διαδικασίες. Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 10.391 δείγματα από 49 χώρες.
Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν για εμάς μια καταξίωση και μάλιστα διεθνή αφού αναγνωρίζεται η ποιότητα των κρασιών μας και από τους ειδικούς του χώρου -γευσιγνώστες οίνου και κριτικούς διεθνών διαγωνισμών. Το γεγονός μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια προσφοράς ποιοτικών προϊόντων.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη στήριξη και την προτίμησή σας στα προϊόντα μας όλα αυτά τα χρόνια.
Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από τη δοκιμή των κρασιών μας στο email μας oinos.petrinohorio@yahoo.com ή στο τηλέφωνο 26440 22605.

Δείτε εδώ τα επίσημα αποτελέσματα του διαγωνισμού

Advertismentspot_img
Advertismentspot_img